Arla Foods Taw Valley: Reception Branding & Wrap

Our latest instalment in Arla Foods consisted of a transformation using wooden slats, artificial greenery and vinyl wall wrap

Onsite Installation

Wall Wrap

Internal Branding

A great transformation of a reception & entrance

As we continue our work with Arla Foods, we took to our third site – Taw Valley – to add life to the entrance and reception area. Our design team worked closely with the team over at Taw Valley to ensure a refreshing result.

The Project

With our consistent flow of environmental design being installed in two other Arla Foods sites, we were contacted by a third, Taw Valley, to carry out the same works in their entrance and reception area. Working closely with the team over in Devon, our design team worked on creating mockups based on received measurements to get to the desired solution. The team at Taw Valley wanted a continuation of the artificial elements such as wooden slats and greenery, paired with a photographic wall mural to bring the room together.

Our fitting team made the long journey to Devon to complete the works over the span of a day – working around electrics and already existing wall fittings to install the elements appropriately. In addition to this, we designed and fitted an entrance sign and some branded window etch. As a result, the total works has created an updated branded environment to provide a positive impression for both employees and visitors. Another great little project for Arla Foods!

The Result

A branded entrance and reception transformation

Interested?

Get in Touch